Skip to main content

Επεκτείνεται η σειρά έξυπνων κινητών K Series της LG Electronics

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την K series του 2020, προσφέροντας premium σχεδιασμό με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα σε απόλυτα προσιτές τιμές. 
 
Τα μοντέλα της νέας σειράς Κ, δηλαδή τα LG K42, LG K52 και LG K62, θα είναι διαθέσιμα από τον επόμενο μήνα στην Ευρώπη ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες αγορές όπως η Ασία, η Λατινική Αμερική και η Μέση Ανατολή. 
 
Χαρακτηριστικό γνώρισμα των νέων συσκευών είναι ο κομψός σχεδιασμός. Η πίσω όψη του K42 έχει ένα μοτίβο κύματος που φαίνεται να αλλάζει χρώματα, ενώ μια επίστρωση UV προσθέτει σε επίπεδο design προστατεύοντας παράλληλα τη συσκευή από σημάδια και γρατζουνιές. Το μοντέρνο ματ φινίρισμα τόσο στο LG K52 όσο και στο LG K62 δημιουργεί ένα ιδιαίτερο οπτικό μοτίβο ενώ και τα τρία μοντέλα διατίθενται σε μια σειρά από νεανικά χρώματα που συμπληρώνουν τον  σχεδιασμό τους.
 
Οι νέες συσκευές της σειράς K ενσωματώνουν τις αναβαθμισμένες οθόνες 6,6 ιντσών HD+ FullVision σε αναλογία διαστάσεων 20:9. Το μπροστινό μέρος της συσκευής διαθέτει punch hole cutout κάμερα ενώ περιβάλλεται από λεπτά και διακριτικά πλαίσια. Σε επίπεδο ήχου, η LG 3D Sound Engine προσθέτει μεγαλύτερη αίσθηση βύθισης, παρέχοντας αυθεντικούς, λεπτομερείς και βελτιστοποιημένους ήχους για το περιεχόμενο που αναπαράγεται.
 
Κάθε μοντέλο, διαθέτει τέσσερις κάμερες υψηλής ποιότητας (Standard, Ultra Wide, Depth και Macro) προσφέροντας μια εμπειρία δημιουργίας περιεχομένου ισοδύναμη με smartphone premium κατηγορίας. Οι συσκευές K52 και K62 διαθέτουν κύριες κάμερες 48 Megapixel που καταγράφουν φωτεινότερες και ευκρινέστερες φωτογραφίες και βίντεο, ενώ το K42 διαθέτει έναν βασικό φακό 13 Megapixel. Η κάμερα selfie 28 Megapixel του K62 επιτρέπει τη δυνατότητα λήψης  selfies με καλλιτεχνικά εφέ θολώματος, ενώ ο φακός μάκρο (macro lens) και στα τρία μοντέλα μπορεί να τραβήξει εξαιρετικά λεπτομερείς λήψεις χωρίς ζουμ.
 
Οι κάμερες της σειράς K ενισχύουν επίσης τη δημιουργικότητα αφού μέσω του Flash Jump Cut οι χρήστες μπορούν να απαθανατίσουν τέσσερις εικόνες σε προκαθορισμένα διαστήματα για να δημιουργήσουν ένα διασκεδαστικό εφέ διακοπής κίνησης. Ταυτόχρονα, το AI CAM προτείνει τις βέλτιστες ρυθμίσεις βάσει του θέματος που “βλέπει” η κάμερα ενώ με τη δυνατότητα για άμεσο YouTube Live από τις επιλογές της κάμερας, οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν εύκολα τις αγαπημένες τους στιγμές ανά πάσα στιγμή.
 
Η ανώτερη απόδοση των τελευταίων μοντέλων της σειράς K της LG βασίζεται σε σταθερές, αξιόπιστες βασικές αρχές. Η μπαταρία 4.000 mAh που διαθέτει, παρέχει ισχύ μεγάλης διάρκειας για περισσότερο χρόνο δημιουργίας και κατανάλωσης περιεχομένου εν κινήσει, ενώ η ισχύς κατασκευής των smartphone της LG εξασφαλίζει την ανθεκτικότητα που απαιτείται για καθημερινή χρήση, ικανοποιώντας τα αυστηρά πρότυπα MIL-STD-810G του στρατού των ΗΠΑ.