Skip to main content

Κυκλοφόρησε το CyberTrailer, το τροχόσπιτο του φορτηγού Cybertruck της Tesla (βίντεο)

πηγή φωτό. (Living Vehicle)

Μοναδικό σε σχεδιασμό και παροχή υπηρεσιών όχημα αναψυχής.

Μετά από μερικά χρόνια αναβολών ο Ελον Μασκ παρουσίασε πρόσφατα το Cybertruck, το φουτουριστικό ημιφορτηγό της TeslaEl;oτο οποίο έσπευσαν να αποκτήσουν διάσημοι καλλιτέχνες όπως το ζεύγος Μπιγιονσέ-Τζέι Ζ, ο Τζάστιν Μπίμπερ κ.α. Η Living Vehicle, μια εταιρεία τεχνολογική με έδρα τη Σάντα Μπάρμπαρα, αποκάλυψε ένα πολυτελές τρέιλερ για το Cybertruck. Με το όνομα «CyberTrailer» έχει αρκετό χώρο για ύπνο πέντε και μπορεί να μεταμορφωθεί εσωτερικά, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κατόχου.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το πολυτελές τρέιλερ δεν είναι φθηνό. Οι αγοραστές θα πρέπει να καταβάλουν175.000 δολάρια ποσό υπερδιπλάσιο από το το Cybertruck. Με το όνομα «CyberTrailer», αυτό το τροχόσπιτο σε στυλ RV έχει αρκετό χώρο για ύπνο πέντε και μπορεί να μεταμορφωθεί εσωτερικά, ανάλογα με την ανάγκη

Το κύριο σαλόνι του Cybertrailer μετατρέπεται σε ιδιωτικό υπνοδωμάτιο και κουκέτα για τέσσερις ενήλικες και ένα παιδί. Μπορεί επίσης να δημιουργηθεί ως χώρος ψυχαγωγίας με ξαπλώστρες και σύστημα θεάτρου. Εναλλακτικά, μπορεί να μετατραπεί σε γκαράζ παιχνιδιών για ηλεκτρικά ποδήλατα και άλλο εξοπλισμό. Ο χώρος διαθέτει επίσης τραπεζαρία για πέντε και κινητό γραφείο για δύο. Επιπλέον διαθέτει προεγκατεστημένη σύνδεση στο Διαδίκτυο μέσω του δορυφορικού συστήματος της Space X, το Starlink, επιτρέποντας εκτός των άλλων σε κάποιον να εργάζεται ταξιδεύοντας.

Εξοχικό με ρόδες

Στο πίσω μέρος του τρέιλερ υπάρχει ένα αναδιπλούμενο αίθριο και μια πλήρης ηλιακή τέντα που καλύπτει ολόκληρο το αίθριο, προσφέροντας ταυτόχρονα σκιά και σύλληψη ενέργειας. Το αίθριο λειτουργεί ως ράμπα για βολική λειτουργικότητα μεταφορικών παιχνιδιών, καθιστώντας εύκολη τη μετακίνηση με ηλεκτρικά ποδήλατα, οχήματα εκτός δρόμου, σανίδες του σερφ, καγιάκ και άλλο εξοπλισμό περιπέτειας.

Η ζωή εκτός ηλεκτρικού δικτύου είναι δυνατή μέσω συστημάτων αυτάρκειας, όπως ηλιακή ενέργεια, τεχνολογία παραγωγής ατμοσφαιρικού νερού και προηγμένη ανακύκλωση νερού.

Naftemporiki.gr