Skip to main content

Ιδού ο «Γολιάθ» των iPhone με ύψος δύο μέτρα και οθόνη 88 ιντσών (βίντεο)

πηγή φωτό. (YouTube/Mrwhosetheboss)
Το τεράστιο iPhone με τον κατασκευαστή του σε δρόμο του Λονδίνου.

Εντυπωσιακό λειτουργικό κινητό τηλέφωνο γίγας.

Λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις της Apple για τα νέα μοντέλα iPhone τα φώτα της δημοσιότητας κερδίζει ο Βρετανός YouTuber Αρούν Μαινί ο οποίος δημιούργησε μια γιγάντια εκδοχή ενός iPhone 15 Pro Max.

Πρόκειται για μια συσκευή με ύψος δύο μέτρα και οθόνη αφής 88 ιντσών. Το τεράστιο iPhone ζυγίζει 221 κιλά διαθέτει κάμερα, φλας 400 Watt, διάφορες εφαρμογές, θύρα φόρτισης και άλλα χαρακτηριστικά ενός συμβατικού κινητού τηλεφώνου.

Ο Μαινί έχει δύο κανάλια στο YouTube με θεματολογία από τον κόσμο της τεχνολογίας τα οποία έχουν συνολικά περίπου 27 εκατ. συνδρομητές. Ο Μαινί συνεργάστηκε με τον YouTuber Μάθιου Περκς το κανάλι του οποίου διαθέτει 6,5 εκατ. συνδρομητές για την κατασκευή του τεράστιου κινητού τηλεφώνου. Χρειάστηκαν τρεις μήνες για να κατασκευάσουν αυτή τη γιγάντια συσκευή και την τοποθέτησαν σε διάφορους δρόμους του Λονδίνου επιδεικνύοντας τις δυνατότητες της στους περαστικούς που έμεναν φυσικά έκπληκτοι όχι μόνο από το μέγεθος της αλλά και από το γεγονός ότι λειτουργούσε όπως και οι συμβατικές συσκευές με τον δημιουργό της συσκευής να κάνει σκρόλινγκ στη τεράστια οθόνη, να στέλνει μηνύματα, να στέλνει e-mail κ.α.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε μέγεθος κινητό τηλέφωνο στον κόσμο και για αυτό μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες.

Naftemporiki.gr