Skip to main content

Ακούστε τους μυστηριώδεις ήχους που εκπέμπει το σκάφος της Boeing που καθηλώθηκε στο Διάστημα

Παράξενους ήχους εκπέμπει το εικονιζόμενο διαστημικό σκάφος της Boeing

Συνεχίζεται θρίλερ με τους εγκλωβισμένους αστροναύτες της NASA

H NASA ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ότι οι δύο αστροναύτες της που ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο για μια αποστολή οκτώ ημερών στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) για να δοκιμάσουν το νέο διαστημόπλοιο της Boeing θα επιστρέψουν στη Γη τον προσεχή Φεβρουάριο, δηλαδή οκτώ μήνες αργότερα, με σκάφος της Space X.

Το σκάφος Starliner της Boeing είχε παρουσιάσει μια διαρροή ηλίου λίγα λεπτά πριν την εκτόξευση του με τους επιτελείς της αποστολής να δίνουν τελικά το πράσινο φως για να πραγματοποιηθεί η αποστολή θεωρώντας ότι επρόκειτο για μια βλάβη που δεν αποτελούσε πρόβλημα για την ασφάλεια της πτήσης.

Οι δύο αστροναύτες Μπουτς Γουίλμορ και Σάνι Γουίλιαμς έφτασαν στον ISS αλλά το πρόβλημα του σκάφους είχε επιδεινωθεί και δεν βρέθηκε κανένας τρόπος για να επιδιορθωθεί ώστε να μπουν σε αυτό για να επιστρέψουν οι δύο αστροναύτες.

Οι ήχοι

Στο διαστημικό θρίλερ που εξελίσσεται και έχει προκαλέσει όπως ήταν αναμενόμενο το έντονο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και των μίντια προστίθεται μια ακόμη παράμετρος. Ο Μπουτ Γουίλμορ μετέδωσε τους μυστηριώδεις ήχους που ακούγονται από το Starliner. Πιο συγκεκριμένα οι ήχοι διοχετεύονται στον ISS από ένα ηχείο που υπάρχει στο Starliner. Ο Γουίλμορ επικοινώνησε με το κέντρο ελέγχου της αποστολής και μετέδωσε τους ήχους. «Έχω μια ερώτηση σχετικά με το Starliner. Υπάρχει ένας μυστηριώδης ήχος που ακούγεται από το ηχείο και δεν ξέρω τι τον προκαλεί. Σας αφήνω να ψάξετε να βρείτε τι συμβαίνει και αν έχετε μια απάντηση να μας ενημερώσετε» ανέφερε στο κέντρο ελέγχου ο αστροναύτης.

Οι δύο αστροναύτες θα επιστρέψουν με τη διαστημική εταιρεία του Έλον Μασκ σε μια εξέλιξη που αποτελεί τρομερό πλήγμα στην εικόνα και αξιοπιστία της Boeing που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τελευταία και με διάφορα αεροσκάφη της.

Naftemporiki.gr