Skip to main content

Ενα πολυτελές διαμέρισμα 2,5 εκατ. δολαρίων πάνω σε… ρόδες (βίντεο)

Η εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα του οχήματος

Εντυπωσιακό σε σχεδιασμό, τεχνολογία και ανέσεις τροχόσπιτο

Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους διαφόρων ειδών οχήματα που σχεδιάζονται για όσους θέλουν να πραγματοποιούν ταξίδια και εκδρομές διαμένοντας σε αυτά τα οποία ξεφεύγουν λόγω της επαναστατικής τους εργονομίας και τεχνολογίας από τα συνήθη πρότυπα των τροχόσπιτων.

Ο Αμερικανός ηθοποιός και Youtuber Ερικ βαν Κόνοβερ που ασχολείται παράλληλα με τον τομέα του real estate παρουσιάζει σε ένα βίντεο το LOKI Coach Prevost Motorhome, ένα όχημα που πάει σε νέα επίπεδα τον κόσμο των τροχόσπιτων.

Το όχημα κοστίζει 2,5 εκατ. δολάρια και υπόσχεται μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία με άνεση, στυλ και φυσικά πολυτέλεια. Το όχημα είναι μάλιστα έτσι σχεδιασμένο ώστε να κάνει ο κάτοχος του τις προσαρμογές και διευθετήσεις των χώρων του όπως αυτό επιθυμεί καθιστώντας το έτσι πραγματικά μοναδικό.

Διαμονή πέντε αστέρων

Η πολυτέλεια ξεκινά από τα καθίσματα του οδηγού και συνοδηγού που είναι δερμάτινα και αξίζουν 20.000 δολάρια το καθένα. Στην ουσία ο χώρος του οδηγού είναι ένα… κοκπιτ γεμάτο με οθόνες αφής τόσο για τον έλεγχο της κίνησης του οχήματος όσο και των εσωτερικών λειτουργιών του.

Στο κυρίως σώμα του οχήματος υπάρχει ένα ευρύχωρο σαλόνι με τηλεόραση 65 ιντσών. Υπάρχουν δύο καναπέδες, με έναν που διπλώνει σε ένα κρεβάτι, και μια τραπεζαρία με αναδιπλούμενο τραπέζι. Η κουζίνα διαθέτει επαγωγική εστία, φούρνο μικροκυμάτων από ανοξείδωτο χάλυβα και πλυντήριο πιάτων με συρτάρι.

Όλα τα ντουλάπια και τα συρτάρια λειτουργούν με ηλεκτρομαγνητικό μηχανισμό ώστε να μένουν αυτόματα κλειστά όταν το όχημα είναι σε κίνηση. Η κρεβατοκάμαρα αποτελείται από ένα διπλό κρεβάτι μια πτυσσόμενη τηλεόραση 50 ιντσών και δύο ντουλάπες ενώ διαθέτει δικό του μπάνιο με άλλο ένα μπάνιο να βρίσκεται δίπλα στη κουζίνα. Σύμφωνα με τον Κόνοβερ το φινίρισμα στο μπάνιο είναι παρόμοιο με αυτά σε αρχοντικά του Λος Άντζελες που έχουν τιμή 40 εκατ. δολάρια.

Η τεχνολογία

Το όχημα μπορεί μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα, με δύο στον καναπέ-κρεβάτι και δύο στην κρεβατοκάμαρα, και μπορεί να κάνει τους επιβάτες να αισθάνονται ακόμη πιο άνετα αφού γίνεται πιο ευρύχωρο εκτεινόμενο περίπου ένα μέτρο σε κάθε πλευρά όταν είναι δεν κινείται.

Το όχημα είναι εξοπλισμένο με δύο πολύ μεγάλες μπαταρίες λιθίου και ηλιακούς συλλέκτες στην οροφή που σύμφωνα με τους κατασκευαστές του μπορούν να το κρατήσουν σε λειτουργία για μια εβδομάδα.

Το LOKI Coach Prevost Motorhome διαθέτει επίσης μια υπαίθρια κουζίνα που βρίσκεται στο κάτω μέρος του και υπάρχει μια άλλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ώστε να μπορούν οι επιβάτες να περνούν ευχάριστα όπου σταθμεύουν για μια διανυκτέρευση αφού θα μπορούν να δημιουργήσουν ένα υπαίθριο εστιατόριο-σινεμά.

Σε περίπτωση στάσης σε σημείο που υπάρχει έντονη ηλιοφάνεια εκτείνονται τέντες από την οροφή για να παρέχουν σκιά στους επιβάτες.

Naftemporiki.gr