Skip to main content

Αποκαταστάθηκε η λειτουργία λέει το Twitter

Σημαντικά προβλήματα λειτουργίας παρουσίασε το απόγευμα το Τwitter, κυρίως σε ό,τι αφορά διαδικτυακούς συνδέσμους που αναρτώνται. Πολλοί χρήστες της πλατφόρμας ανέφεραν προβλήματα που αντιμετώπισαν τις τελευταίες ώρες, σε πολλές περιοχές του κόσμου, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.

Η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε αμέσως ότι γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης του προβλήματος και πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε ότι όλα πλέον (πρέπει) να λειτουργούν και πάλι ομαλά.

Ορισμένοι ειδικοί αναφέρουν ότι το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι το Twitter δεν ελέγχει επαρκώς την ασφάλεια και λειτουργικότητα των προγραμμάτων ενημέρωσης (updates) που διοχετεύει στους χρήστες του. Άλλοι κάνουν λόγο για δυσλειτουργίες που οφείλονται στην μαζική απόλυση εργαζομένων στην πλατφόρμα από τον Έλον Μασκ ως μέτρο οικονομικής εξυγίανσης της εταιρείας, απολύσεις που συνεχίζονται, καθώς και στην πρόσφατη εντολή του νέου ιδιοκτήτη του Twitter να βρεθεί τρόπος να περικοπούν δαπάνες στις υποδομές και εξοπλισμό της εταιρείας της τάξης του ενός δισ. δολαρίων.

Naftemporiki.gr