Skip to main content

Ο Μέσι έγινε και παγκόσμιος πρωταθλητής των social media

REUTERS/Kai Pfaffenbach/File Photo

Η συλλογή φωτογραφιών που ανάρτησε ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής από την κατάκτηση του Μουντιάλ έχουν συγκεντρώσει πάνω από 70 εκατ. likes.

Λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου με την Εθνική Αργεντινής και την κατάρριψη μια σειράς από ρεκόρ εντός των αγωνιστικών χώρων ο Λιονέλ Μέσι κατέρριψε άλλο ένα ρεκόρ αυτή την φορά στο γήπεδο των… social media. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη άρχισε να ανεβάζει στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς (του) αμέσως μετά την λήξη του συγκλονιστικού τελικού με την Γαλλία.

Οι φωτογραφίες αυτές έχουν ξεπεράσει τα 70 εκατ. likes και ο αριθμός αυτός που αποτελεί ρεκόρ αυξάνεται συνεχώς.  Το προηγούμενο ρεκόρ σε likes στα social media είχε η φωτογραφία ενός αβγού που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ποιος έκανε την ανάρτηση και τι σήμαινε, αν σήμαινε κάτι, αυτή η φωτογραφία. Το αβγό είχε λάβει 56 εκατ. likes. Επίσης ο Μέσι έχει πλέον περισσότερους από 300 εκατ. ακολούθους στα social media τοποθετώντας τον στην κορυφή και αυτής της λίστας μαζί με την Κάιλι Τζένερ, την τηλεπερσόνα και επιχειρηματία της οικογένειας των Καρντάσιαν.

Naftemporiki.gr