Στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να εισβάλει στις εγκαταστάσεις της ρωσικής πρεσβείας στη Στοκχόλμη με το αυτοκίνητό του, προχώρησε η σουηδική αστυνομία τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα Τρίτη.
Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 45 ετών, ο οποίος τελικώς δεν κατάφερε να εισέλθει στην πρεσβεία.
Δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο στο όχημα
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του άνδρα, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη είσοδο δια τη βίας.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε σύμφωνα με το Reuters ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για το πιθανό κίνητρο του άνδρα, στο αυτοκίνητο του οποίου δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












