Υποκλοπές -ΣΥΡΙΖΑ: «Εμφανές ότι η κυβέρνηση παίζει καθυστερήσεις - Δεν κρύβεται ο φόβος τους»

Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 19:45
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
A- A A+

«Μετά την χθεσινή παραπομπή της συζήτησης στη Βουλή για το τέλος Αυγούστου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται και την άμεση συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: 

«Η κυβέρνηση αρνείται την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας- Ο φόβος τους για έλεγχο δεν κρύβεται με τίποτα.

Μετά την χθεσινή παραπομπή της συζήτησης στη Βουλή για το τέλος Αυγούστου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται και την άμεση συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Είναι εμφανές ότι παίζουν καθυστερήσεις. Αλλά στην προσπάθειά τους αυτή κάνουν την ενοχή τους να φωνάζει ακόμη πιο δυνατά και τον φόβο τους για έλεγχο να μην κρύβεται με τίποτα.

Ό, τι κι αν σκαρφιστούν, όσο σιωπητήριο και να προσπαθήσουν να επιβάλουν ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει. Τίποτα δεν γλιτώνει τον κ. Μητσοτάκη από τις ευθύνες του για την εκτροπή που επιχείρησε».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή