Skip to main content

H δίκη των 51 βιαστών: Όλα τα στοιχεία γύρω από τον 10ετή εφιάλτη με την υπογραφή του επί 50 χρόνια συζύγου της

Σε ένα Infographic όλα τα σοκαριστικά δεδομένα

Δεν το χωράει ο νους. Ένας άνδρας στρατολογούσε αγνώστους – ηλικίας από 26 έως 74 ετών και από όλα τα κοινωνικά στρώματα, ακόμη και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών – για να βιάζουν τη σύζυγό του, που είχε φροντίσει να ναρκώνει.

Το φριχτό αυτό έγκλημα είχε διάρκεια… 10 ετών. Και ίσως δεν σταματούσε ποτέ, εάν η αστυνομία δεν έφτανε στα ίχνη του από ένα τυχαίο περιστατικό.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 ένας φύλακας σε εμπορικό κέντρο τον εντόπισε να κινηματογραφεί κρυφά κάτω από τις φούστες γυναικών. Συνελήφθη και εκδόθηκε ένταλμα για έρευνες στο σπίτι του με την υποψία διακίνησης πορνογραφικού υλικού. Όταν η αστυνομία άνοιξε το PC του, τα ευρήματα ήταν σοκαριστικά. Σε έναν φάκελο, που έφερε την ονομασία «κακοποίηση», είχαν αποθηκευτεί δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο με τους βιασμούς της συζύγου του.

92 βιασμοί από 72 άνδρες

Συγκεντρώθηκαν στοιχεία για τουλάχιστον 92 βιασμούς από 72 διαφορετικούς άνδρες. Οι 51 εξ αυτών ταυτοποιήθηκαν και θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Η Ζιζέλ Π., 72 ετών σήμερα, δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα της έδειχναν. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο επί 50 χρόνια και είχε 3 παιδιά.

«Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Η ζωή μου διαλύθηκε» είπε στην κατάθεσή της στο δικαστήριο. Η δίκη άρχισε την περασμένη Δευτέρα και η απόφαση του δικαστηρίου για τον Ντομινίκ Π. και τους 50 βιαστές, που δικάζονται μαζί του, αναμένεται να εκδοθεί τον Δεκέμβριο. Τι ποινή μπορεί να δικαιώσει αυτή τη γυναίκα;

Η Ναυτεμπορική συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία της σοκαριστικής υπόθεσης σε ένα infographic.