Skip to main content

Κετσπάγια τέλος στην ΑΕΚ

Το χρονικό ενός ουσιαστικά προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα, με τη διοίκηση της ΑΕΚ να δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός τεχνικός αποπέμφθηκε μία ημέρα μετά τη σημαντική εκτός έδρας νίκη της Ένωσης στη Λάρισα. «Πήρα παράταση άλλης μιας εβδομάδας», είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα, όμως διαψεύστηκε καθώς δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες έως ότου δει την πόρτα της εξόδου.

Και μόνο η δήλωσή του ήταν ενδεικτική της πίεσης που ένιωθε στις πλάτες του ο Κετσπάγια, ταυτόχρονα όμως επίσπευσε και τις διαδικασίες, καθώς η διοίκηση δεν μπορούσε να διατηρήσει άλλο έναν προπονητή που η αλήθεια είναι ότι κρινόταν από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Η κατάσταση είχε γίνει νοσηρή και έπρεπε να δοθεί λύση, την οποία ανακοίνωσε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, σε επικοινωνία που είχε με τον τεχνικό. 

Πλέον, εκείνο που ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι ο αντικαταστάτης του Γεωργιανού. Επαφές έχουν ήδη γίνει, λίστα υποψηφίων υπάρχει και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο «εκλεκτός» αναμένεται να είναι από το εξωτερικό.

Η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».