Skip to main content

Χιμένεθ: «Ήμασταν ανώτεροι από τον Παναθηναϊκό»

Στην ανωτερότητα της ΑΕΚ στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο τεχνικός της Ένωσης, ο οποίος αποβλήθηκε λίγο πριν το φινάλε του αγώνα (φέρεται να έκανε άσεμνες χειρονομίες στην εξέδρα), αναφέρθηκε στο περιστατικό τονίζοντας: «Δεν έκανα κάτι και βγήκα από το γήπεδο. Στη συνέχεια θύμωσα πολύ. Πήρα το μάθημα από το προηγούμενο ματς και δεν διαμαρτυρήθηκα.

Μπήκα μέσα μόνο για να χωρίσω τους Σιμόες και Κουρμπέλη. Τελείωσε αυτό,ας μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Ήμασταν καλύτεροι από μία δυνατή ομάδα. Ο Μολέδο, που ήταν δυνατός στο ψηλό παιχνίδι έδωσε ζωή στον Παναθηναϊκό. Έχουν καλούς παίκτες και καλό προπονητή, όμως σήμερα στιο γήπεδο η ΑΕΚ ήταν η ανώτερη ομάδα.»

Ερωτηθείς εάν έκανε χειρονομία προς την εξέδρα απάντησε: «Είμαστε εδώ να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Ήταν άδικο να φύγουμε ηττημένοι. Θα πρέπει, πάντως, να διορθώσουμε πολλά πράγματα». 

Αναφερόμενος στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ εντός κι εκτός των συνόρων, είπε: «Σήμερα δεν κερδίσαμε από έλλειψη συγκέντρωσης. Αφήσαμε να πάνε χαμένες αρκετές ευκαιρίες, κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν πρέπει να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας.

Στην φάση του γκολ ο διαιτητής σφυρίζει για τράβηγμα και οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισαν, ενώ εκείνοι της ΑΕΚ σταμάτησαν. Το γκολ του Παναθηναϊκού δεν έπρεπε να μετρήσει». 

Για το αν θεωρεί άδικη και την ισοπαλία: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να κερδίσουμε, αλλά και ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Έτσι όπως παίξαμε φαινόταν πως, είτε θα κερδίζαμε είτε θα δεχόμαστε και δεύτερο γκολ».