Skip to main content

Χάλκινο για Μπεκατώρου και Τριγκώνη στα NACRA17

Το χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιακή κατηγορία  NACRA 17 μικτό καταμαράν κατέκτησαν η Σοφία Μπεκατώρου και ο Κωνσταντίνος Τριγκώνης στο La Rochelle της Γαλλίας.

«Είναι ξεκάθαρο πια ότι η δουλειά μας αρχίζει και αποδίδει καρπούς και αυτό φάνηκε και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπου για ένα βαθμό δεν μπήκαμε στην πρώτη δεκάδα και την κούρσα των μεταλλίων. Ξέρουμε πολύ καλά ότι για να φτάσουμε στο στόχο μας, που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και να πετύχουμε, απαιτούνται πολύ συγκεκριμένα βήματα και αυτό θα πράξουμε» δήλωσε η Μπεκατώρου.

Από την πλευρά του ο Τριγκώνης αναφέρθηκε στη δουλειά των τελευταίων μηνών κάτι που φάνηκε, όπως είπε, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπως και στο La Lochelle.

«Έχουμε δουλειά μπροστά μας αλλά αυτό που μας κάνει αισιόδοξους είναι ότι έχουμε ακόμη πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό» συμπλήρωσε.

Νικητές στο La Lochelle αναδείχθηκαν οι Γάλλοι παγκόσμιοι πρωταθλητές Billy Beson – Marrie Riou με δεύτερο το επίσης Γαλλικό δίδυμο των Moana VairuxManon Audinet.

Η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της στην Βαρκελώνη έως τις 21/10.