Skip to main content

ΑΕΚ: «Συμβόλαιο ζωής» υπέγραψε ο Μάνταλος

«Συμβόλαιο ζωής» με την ΑΕΚ υπέγραψε ο Πέτρος Μάνταλος.

Λίγες ημέρες μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο (ρήξη πρόσθιου χιαστού) ο διεθνής μέσος έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, διάρκειας 4.5 ετών, που του προσέφερε η ΠΑΕ, με τις δύο πλευρές να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών που τις ήθελαν να βρίσκονται πολύ κοντά σε νέα συμφωνία.

Το υπάρχον συμβόλαιο του αρχηγού της ομάδας τελείωνε το καλοκαίρι του 2019 και αποτελούσε κοινή επιθυμία και των δύο να συνεχιστεί η συνεργασία τους για περισσότερα χρόνια.

Αμέσως μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο παίκτης στο ματς με τον Πανιώνιο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε αμέσως εντολή να ξεπεραστούν οι μικρές διαφορές που υπήρχαν… υπέρ του ποδοσφαιριστή και να τελειώσει το θέμα.

Αυτό συνέβη και ο ποδοσφαιριστής έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο δυναμικό των «κιτρινόμαυρων» έως το 2022, δηλαδή, άλλα 4.5 χρόνια από σήμερα.

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν οι απολαβές του αρχηγού της ΑΕΚ σχεδόν θα διπλασιαστούν. Δηλαδή, με βάση τη νέα συμφωνία που υπέγραψε θα παίρνει περίπου 600.000 ευρώ κάθε χρόνο, με την ΠΑΕ να αποδεικνύει με αυτή την κίνηση ότι σκοπός είναι να «χτίσει» την ομάδα γύρω από τον Μάνταλο, άσχετα με το γεγονός ότι θα απουσιάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας με τον αρχηγό μας, Πέτρο Μάνταλο, μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Περιμένουμε, πλέον, τον ηγέτη της ομάδας μας γρήγορα κοντά μας, σιδερένιο και δυνατό, με το περιβραχιόνιο στο χέρι προκειμένου να την οδηγήσει στο νέο μας γήπεδο και στην κατάκτηση όλων των αγωνιστικών στόχων της.

Ο Πέτρος Μάνταλος μεταγράφηκε από την Ξάνθη στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014 και ηγήθηκε της προσπάθειας για την επιστροφή της ομάδας μας στη Super League.

Ως αρχηγός την οδήγησε ένα χρόνο μετά στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, σηκώνοντας το τρόπαιο στο ΟΑΚΑ. Έχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ σε 84 αγώνες πρωταθλήματος με 20 γκολ, σε 23 αγώνες Κυπέλλου με 7 τέρματα και σε 9 αγώνες στην Ευρώπη, σκοράροντας το ένα από τα δυο γκολ της εφετινής εκτός έδρας νίκης στην Κροατία επί της Ριέκα.»