Skip to main content

Ουζουνίδης: «Γελοία απόφαση»

«Γελοία» χαρακτήρισε την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής κατά της ΑΕΚ ο μαρίνος Ουζουνίδης με δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του συνδομητικού καναλιού της NOVA.

Η Ένωση τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον προπονητή της ομάδας να στέκεται στο σκεπτικό της απόφασης.

«Σίγουρα ήταν κάτι που δεν το δεχτήκαμε με τον καλύτερο τρόπο. Έγινε ένα καλό ντέρμπι, που ξεκίνησε και τελείωσε ομαλά. Δεν κατάλαβα τίποτα απ’ όλα αυτά που μάθαμε μετά. Το θεωρώ γελοίο να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις τόσο εύκολα», τόνισε και συνέχισε: «Θα πρέπει να τιμωρούνται αυτοί που δημιουργούν τα προβλήματα. Από μια επιπολαιότητα κάποιου γιατί να τιμωρούνται ομάδες και υγιείς φίλαθλοι; Η ομάδα προσπαθεί με την έφεση να αλλάξει την ποινή».

Ο Έλληνας τεχνικός κατέληξε: «Δεν είμαι νομικός και δεν γνωρίζω περισσότερα. Το μόνο που θέλω να πω είναι πως αν υπάρχουν τέτοιες τιμωρίες με βαθμούς και αποκλεισμού έδρας για ματς που τελειώνουν χωρίς προβλήματα, τα χειρότερα έρχονται. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι που δεν εφαρμόζονται οι νόμοι. Όταν πραγματικά φταίει κάποιος να τιμωρηθεί. Πρωταθλήματα με μείον βαθμούς δεν αρέσουν σε κανέναν. Ποιοι τιμωρούνται στην ουσία; Να τιμωρηθεί αυτός που κάνει κάτι παράνομο. Απλά μπαίνουμε στη διαδικασία να τιμωρούμε την ομάδα και έτσι αλλάζει το πρωτάθλημα».