Skip to main content

ΑΕΚ: Μειώνονται οι ελπίδες για Αλμέιδα

Μειώθηκαν ακόμη περισσότερο σήμερα οι ελπίδες για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ούγκο Αλμέιδα.

Οι ενοχλήσεις που έχει στη μέση ο Πορτογάλος από το ματς με τη Βέροια, όπου κι αντικαταστάθηκε πριν τη λήξη του ημιχρόνου, εξακολουθούν να υπάρχουν με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να πάρει μέρος στη σημερινή προπόνηση. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα πρόκειται για θαύμα να συμπεριληφθεί στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο έμπειρος στράικερ, ακόμη και στην περίπτωση που περάσουν οι πόνοι που έχει, συμπλήρωσε 11 ημέρες εκτός προπονήσεων κάτι που σημαίνει ότι είναι αδύνατο να ετοιμαστεί κατάλληλα για το μεγάλο ματς της 6ης αγωνιστικής.

Ανάλογη είναι και η κατάσταση με τον έτερο τραυματία, Ρόναλντ Βάργκας, που και αυτός αντικαταστάθηκε στη διάρκεια του περασμένου αγώνα με τον Ηρακλή. Ο άσος από τη Βενεζουέλα ακολούθησε και σήμερα θεραπευτικό πρόγραμμα και είναι σχεδόν να απίθανο να προλάβει το ντέρμπι (ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχει υποβληθεί).

Αντίθετα με τους δύο προαναφερθέντες, τα νέα από την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Μάνταλου είναι σαφώς καλύτερα. Ο αρχηγός της Ένωσης έλαβε και σήμερα μέρος στο κανονικό πρόγραμμα κι όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, έστω και με προστατευτική μάσκα.