Skip to main content

Ανακοίνωσε Χιμένεθ η ΑΕΚ

Η… τρίτη θητεία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ ξεκίνησε επισήμως το πρωί της Τετάρτης (6/02).

Ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα από το βράδυ της Τρίτης (5/02), ανακοινώθηκε σήμερα από την ΠΑΕ και αργότερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα. 

Την περασμένη σεζόν ο Ανδαλουσιάνος προπονητής μέτρησε 30 νίκες, 16 ισοπαλίες και 6 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ έφτασε με την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, όπου ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ στα social media αναφέρει: «Ο πρωταθλητής επέστρεψε! Μανόλο, καλώς όρισες σπίτι σου! Welcome back, Manolo! Bienvenido campeón!».

                 Δίωξη στον Μάνταλο

Ο τρόπος που ο Πέτρος Μάνταλος πανηγύρισε το γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ δεν πέρασε απαρατήρητος.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον αρχηγό της Ένωσης, όπως είχε κάνει στο παρελθόν και με τον Κώστα Φορτούνη (προηγουμένως ζήτησε να εξετάσει και το βίντεο του αγώνα με την επίμαχη φάση και έτσι προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση.)

Όπως συνέβη και με τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού, ο Μάνταλος κινδυνεύει με τιμωρία μίας αγωνιστικής, ενώ ακολουθούν τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο (Περιστέρι), ΟΦΗ (ΟΑΚΑ) και Ολυμπιακό (Καραϊσκάκη) για το πρωτάθλημα.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ: «Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ Πέτρου Μάνταλου για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. α Ι, και παρ. 5 στ, περ. β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.»