Skip to main content

Επιστολή της ΑΕΚ στον Γ. Πατούλη για τις καθυστερήσεις στα έργα υπογειοποίησης

Την ανησυχία της για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται από την πλευρά της Περιφέρειας στην έναρξη της υπογειοποίησης και των συνοδών έργων αλλά και για την προκήρυξη του διαγωνισμού για τη φάση του έργου που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια εξέφρασε με επιστολή της προς τον Γιώργο Πατούλη η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» έχουν προχωρήσει πάρα πολύ κι αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς περνώντας έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κι ενώ η ΑΕΚ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι εντός χρόνου, αυτό που περιμένει είναι να τηρηθούν και οι δεσμεύσεις της Περιφέρειας, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο και η ομάδα να επιστρέψει στην φυσική της έδρα.

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», η ΑΕΚ παρατηρεί κάποια κκαθυστέρηση βασικών λεπτομερειών για να τρέξουν και οι συνοδευτικές εργασίες, γεγονός που ανάγκασε την ΠΑΕ να διαμαρτυρηθεί με επιστολή της στο νέο Περιφερειάρχη Αττικής.

Μέσα σε αυτή οι «κιτρινόμαυροι» εκφράζουν την αγωνία τους για τα έργα που αφορούν την υπογειοποίηση, αλλά και των συνοδών, που είναι ευθύνη της Περιφέρειας. 

Η ΑΕΚ φέρεται να ζητά από τον κ. Πατούλη «να μην πάει χαμένη ούτε μία μέρα» και τον παρακινεί να εξετάσει άμεσα την υπόθεση για να προχωρήσουν όλα τα ζητήματα.