Skip to main content

ΑΕΚ: Νέα καθυστέρηση στο γηπεδικό

Τουλάχιστον άλλες 45 ημέρες υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της ΑΕΚ στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτό διότι το αρμόδιο Υπουργείο (ΥΠΑΠΕΝ) έκανε αποδεκτό το αίτημα της δημοτικής αρχής της περιοχής για παράταση της δημόσιας διαβούλευσης, κάτι που χρονικά σημαίνει ότι η διαδικασία θα πάει… πίσω άλλους 2 μήνες.

Αν και οι κιτρινόμαυροι θεωρούσαν ότι η κίνηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας δεν είχε καμία τύχη και δεν προβλεπόταν βάσει νόμου, εντούτοις το ΥΠΑΠΕΝ είχε διαφορετική άποψη. 

Το Υπουργείο παρέτεινε τη διαδικασία για ακόμη 45 (εργάσιμες) ημέρες, θεωρώντας ότι μεσολάβησε το διάστημα των καλοκαιρινών διακοπών και γι’ αυτό τον λόγο δεν πρόλαβαν να συνταχθούν οι θέσεις του Δήμου πάνω στο ζήτημα. Ενώ, λοιπόν αναμενόταν ότι το τελευταίο στάδιο πριν την έκδοση της οικοδομικής άδειας θα τελείωνε την ερχόμενη Τετάρτη (23/09), μετά την εξέλιξη αυτή θα καθυστερήσει περισσότερο.

Η απόφαση της γενικής γραμματείας του ΥΠΑΠΕΝ που διέρρευσε από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας

«ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΥΠΑΠΕΝ

ΘΕΜΑ: Παράταση του χρονικού διαστήματος ισχύος της δημόσιας διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου “Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής”

Έχοντας υπόψη: 1. Το Νόμο … 9. Το υπ΄ αριθμ. 2287/14.9.15 του Γραφείου Γενικής Γραμματέως ΥΠΑΠΕΝ με το οποίο διαβιβάσθηκε στη ΔΙΠΑ/ΥΠΑΠΕΝ το υπ΄ αριθμ. 18218/10.09.15 έγγραφο του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος…

Αποφασίζουμε την παράταση του χρονικού διαστήματος ισχύος της δημόσιας διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου “Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής” για πρόσθετο χρονικό διάστημα σαράντα πέντε (45) εργασίμων ημερών από τις 22-9-2015 (λήξη χρόνου αρχικά προβλεπόμενης προθεσμίας διαβούλευσης), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 4 του άρθρου 3 του Ν. 4014/2011

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗ»