Skip to main content

«Κέρδος» ο Λαμπρόπουλος στην φλική νίκη της ΑΕΚ επί της Παναχαϊκής

Σε ένα άκρως χορταστικό φιλικό ματς, η ΑΕΚ επικράτησε με 3-2 της Παναχαϊκής, στο γήπεδο της Αγυιάς.

Η είδηση στον αγώνα ήταν η επιστροφή του Βασίλη Λαμπρόπουλου μετά από απουσία έξι μηνών, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε (ρήξη χιαστών). Ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης αγωνίστηκε για 80 λεπτά, δείχνοντας πως είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στην ενδεκάδα της Ένωση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι Αχαιοί αιφνιδίασαν την άμυνα της ΑΕΚ και προηγήθηκαν στο 29΄ με τον Ελευθεριάδη. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ «απάντησε» στο 59΄ με τον Γκάλο και στο 76΄ πήρε το προβάδισμα με τον Κλωναρίδη. Ο Κυνηγόπουλος ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 81΄, αλλά τέσσερα λεπτά μετά και πάλι ο Κλωναρίδης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μπιτσάκος, Φωτάκης, Μουστακόπουλος, Γκίνο (36΄ Φουρλάνος), Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας (80΄ Ντούνης), Γκάλο, Λαμπρόπουλος (80΄ Τσιβελεκίδης), Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σιμόες (80΄ Μπάμπης), Αϊντάρεβιτς (46΄ Βινίσιους), Κλωναρίδης, Πατίτο (57΄ Μπακάκης), Βλαχομήτρος (46΄ Λιβάια), Αραούχο.