Skip to main content

ΟΠΑΠ και ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί

Την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο παρουσίασαν από κοινού, ΑΕΚ και ΟΠΑΠ.

Από την πλευρά της ομάδας έδωσαν το παρόν, ο διευθύνων σύμβουλος και Α’ αντιπρόεδρος της ομάδας, Μηνάς Λυσάνδρου, ο τεχνικός διευθυντής, Ίλια Ίβιτς, ο διευθυντής επικοινωνίας, Ανδρέας Δημάτος, ενώ από την πλευρά των παικτών παραβρέθηκαν οι Μπακάκης, Οικονόμου, Ολιβέιρα, Σιμάο, Χουλτ και Μπάρκας.

«Η σχέση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ είναι ξεχωριστή. Αποτελεί το ισχυρότερο θεμέλιο του προγράμματός μας. Μέσω της συνεργασίας μας έχει αφήσει το αποτύπωμα του στην ιστορία μας. Διατηρούμε τον ΟΠΑΠ ως κορυφαίο χορηγό και μαζί τοποθετούμε υψηλούς στόχους», τόνισε στις δηλώσεις του ο Μηνάς Λυσσάνδου, ενώ ο Ίλια Ίβιτς σχολίασε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ για τη συνέχεια της συνεργασίας μας. Ο χορηγός της φανέλας για έναν μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ είναι πάντα καθοριστικός. Ο ΟΠΑΠ για πολλά χρόνια στηρίζει τον αθλητισμό και στέκεται δίπλα στην κοινωνία με σημαντικές δράσεις.»

Από τους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος ανέφερε: «Με το ‘’ Πάμε Στοίχημα’’  στη φανέλα καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια και να αγωνιστούμε δύο φορές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζω να έχουμε ανάλογες επιτυχίες και στη συνέχεια».