Skip to main content

Χωρίς Βράνιες με Ατρόμητο η ΑΕΚ

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών θα συνεχιστεί και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων.

Συγκεκριμένα, ο Μανόλο Χιμένεθ, τουλάχιστον μέχρι το ματς της 23ης Οκτωβρίου με τον Ατρόμητο (ΟΑΚΑ) θα πρέπει να «ανακατέψει την τράπουλα» γι΄ άλλη μια φορά.

Στο ματς της 8ης αγωνιστικής η Ένωση δεν θα έχει στη διάθεσή της ούτε τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να εκτίσει μία αγωνιστική.

Το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά στις 15 Οκτωβρίου, με τον αγώνα Ξάνθη-ΑΕΚ (7η αγωνιστική), όπου δεν υπολογίζεται ούτε ο τιμωρημένος Ούρος Τσόσιτς (θα εκτίσει την 2η και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του), ενώ όταν ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός θα επιστρέψει στην ενδεκάδα –πιθανότατα – εναντίον του Ατρόμητου, τότε θα λείψει ο Βράνιες.

Απών από τον περασμένο Αύγουστο παραμένει και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ο οποίος επέστρεψε από την Ιταλία όπου είχε μεταβεί για έλεγχο της μετεγχειρητικής του πορείας.