Skip to main content

Χριστοδουλόπουλος: «Ήρθα για να γίνω πρωταθλητής με την ΑΕΚ»

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο πρωταρχικός στόχος της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο έμπειρος επιθετικός ανήκει από χθες στο δυναμικό της Ένωσης και στις πρώτες του δηλώσεις δεν… κρύφτηκε και υποστήριξε ότι ένας από τους λόγους που τον ώθησαν στο να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν οι υψηλοί στόχοι που έχει βάλει η νέα του ομάδα.

«Επιστρέφω στην Ελλάδα με σαφώς μεγαλύτερες παραστάσεις από αυτά που έχω δει κι έχω ζήσει εδώ. Νομίζω ότι είμαι πιο έμπειρος, αλλά το σημαντικό για μένα είναι ότι επιστρέφω σε μία μεγάλη ομάδα. Ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και είμαι πολύ υπερήφανος γι΄ αυτό. Νομίζω ότι με την ομάδα που έχουμε και με τη δουλειά που θα κάνουμε θα πάμε πολύ καλά», τόνισε αρχικά ο Θεσσαλονικιός επιθετικός και συνέχισε:

«Ο μοναδικός λόγος που με έκανε να το θέλω πολύ είναι το μέγεθος της ΑΕΚ. Το ότι η ΑΕΚ θέλει να πρωταγωνιστήσει είναι ο δεύτερος λόγος που με έκανε να θέλω τόσο πολύ να έρθω. Φιλοδοξίες υπάρχουν λόγο του ονόματος του συλλόγου, εάν η ομάδα δεν ήθελε να επιστρέψει εκεί που της αξίζει να βρίσκεται δεν θα είχα έρθει. Οι φιλοδοξίες οι δικές μου είναι να γίνω ξανά πρωταθλητής. Αυτός είναι ο δικός μας μονόδρομος και πρέπει να τον ακολουθήσουμε.»