Skip to main content

ΑΕΚ: Έτοιμος με Ξάνθη ο Ντίντακ

Στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τη Ξάνθη τέθηκε και ο Ντίντακ Βιλά.

Το πρόβλημα που είχε προκύψει με την έκδοση του δελτίου του τακτοποιήθηκε και ο Ισπανός αριστερός μπακ είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ στο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί (έχασε την πρεμιέρα με τον Πλατανιά).
Σήμερα έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ το πιστοποιητικό μεταγραφής του παίκτη από την ισπανική ομοσπονδία κι αμέσως του εκδόθηκε δελτίο. Ως εκ τούτου ο τεχνικός της ΑΕΚ τον υπολογίζει για το μεθαυριανό παχνίδι στα Πηγάδια.

Στο μεταξύ, με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 94.6, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος, τόνισε ότι προς το παρόν δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση στο θέμα της απόκτησης επιθετικού.

«Από το γεγονός και μόνο ότι γράφονται τόσα πολλά ονόματα, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρος στόχος. Από τα ονόματα που γράφονται κάποια μας απασχολούν και εξετάζονται. Αφού τελειώσαμε με τον Μπουονανότε δεν βιαζόμαστε για μεταγραφή τελευταίας στιγμής και ούτε καν ακόμη δεν υπάρχει τελική απόφαση. Όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα είναι εφικτή η περίπτωση να προχωρήσει η ΑΕΚ σε έναν παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν πρόκειται να πάρει η ομάδα παίκτη απλώς για να καλυφθεί αριθμητικά», υποστήριξε ο Ανδρέας Δημάτος.

Επίσης αναφερόμενος στο θέμα της ενδεχόμενης απόκτησης αμνυντικού ξεκαθάρισε: «Δε νομίζω να πάρουμε παίκτη στην άμυνα. Δε βλέπω κάτι τέτοιο.»