Skip to main content

Χωρίς Αϊντάρεβιτς, Αλμπάνη η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ

Εκτός ευρωπαϊκής λίστας της ΑΕΚ, για τα ματς της φάσης των ομίλων του Champions League, έμειναν οι Αϊντάρεβιτς και Αλμπάνης.

Οι δύο προαναφερθέντες απουσιάζουν από τη λίστα που υπέβαλαν οι πρωταθλητές Ελλάδας στην UEFA, καθώς ο Αλβανός διεθνής δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ αντί του Αλμπάνη που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς προτιμήθηκε ο Γιαννιώτας.

Πέντε από τους 27 «εκλεκτούς» του Έλληνα τεχνικού ανήκουν στη «Λίστα Β΄» των γηγενών παικτών, που σημαίνει μπορούν να αντικατασταθούν πριν από κάθε αγώνα (εννοείται, από άλλον παίκτη που θα πληροί τις αντίστοιχες προδιαγραφές). Αυτοί είναι οι Γκίνης, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Μπότος και Γιούσης.

Στη συνολική λίστα επιτρέπονται έως τρεις αλλαγές (όχι προσθήκες) κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι παίκτες που δηλώθηκαν Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Μπογέ.