Skip to main content

Κωστένογλου: Υπάρχει τρόπος για την ανατροπή

Η συνέντευξη τύπου του Νίκου Κωστένογλου για το ματς με την Τραμπζονσπόρ περιστράφηκε και γύρω από τα νέα καθήκοντά του, καθώς είναι υπηρεσιακός προπονητής στην ΑΕΚ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μελισσανίδη για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση. Βρίσκομαι εδώ και μήνες στο σύλλογο. Έχω υπάρξει ποδοσφαιριστής και προπονητής της ΑΕΚ. Γνωρίζω τον σύλλογο. Είμαι προετοιμασμένος και μπορώ την κατάλληλη στιγμή να βοηθήσω όταν χρειαστεί», σχολίασε.

Και συμπλήρωσε: «Ήρθε κάτι αναπάντεχο. Ο κύριος Μελισσανίδης μας έχει συνηθίσει να παίρνει έγκαιρες αποφάσεις. Αυτό έγινε και κλήθηκα να βοηθήσω. Όταν σου δείχνει εμπιστοσύνη και σεβασμό ένας άνθρωπος με τεράστιο ειδικό βάρος και όταν αγαπάς την ζωή, στην αγάπη δεν υπάρχει λογική».

Για το αυριανό παιχνίδι υπογράμμισε: «Όσον αφορά το σώμα, η λογική λέει πως δεν μπορεί να αλλάξει τόσο γρήγορα. Όμως γνωρίζουμε το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες πρόκρισης. Πρέπει να νιώσουμε πως βρισκόμαστε σ’ έναν ιστορικό και ευλογημένο τόπο, πρέπει να έχουμε πίστη. Και η πίστη νικάει τα πάντα».

Για να καταλήξει: «Η λογική λέει πως δεν είναι εφικτό. Θα περιμένουμε όμως αύριο για να διαπιστώσουμε αν όλα μπορούν να ανατραπούν, πέραν της λογικής. Υπάρχει τρόπος για να κάνουμε την ανατροπή. Γι αυτό και βρισκόμαστε εδώ. Και θα προσπαθήσουμε μ’ όλες τις δυνάμεις να το αποδείξουμε. Τα λόγια όμως είναι εύκολα. Αυτό που δεν θέλω να δω είναι την απελπισία και την αμέλεια. Αυτά “σκοτώνουν” τον άνθρωπο».