Skip to main content

ΑΕΚ: Χαμός για Μπουονανότε

Ένα ακόμη δείγμα της αγάπης του κόσμου της ΑΕΚ «εισέπραξε» ο Ντιέγκο Μπουονανότε το πρωί της Πέμπτης.

Μετά το αεροδρόμιο και την υποδοχή που του επιφύλαξαν κατά την έλευση του στην Ελλάδα, σειρά πήρε σήμερα η αίθοιυσα «Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ. Εκεί, όπου περισσότεροι από 300 φίλαθλοι της Ένωσης έδωσαν το παρόν για να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ο Αργεντινός επιθετικός μέσος «έπλεε σε πελάγη ευτυχίας» από τις εκδηλώσεις του κόσμου και δε σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα και να βγάζει φωτογραφίες με ανθρώπους όλων των ηλικιών που έσπευσαν για να τον δουν από κοντά.

Το επόμενο… ραντεβού τους δόθηκε για το βράδυ του Σαββάτου και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου οι φίλοι της Ένωσης θα περιμένουν να δουν τα πρώτα δείγματα γραφής του Μπουονανότε στο ματς της πρειμέρας της Super League με τον Πλατανιά.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Σεβίλης για το δανεισμό του Άνταμ Τζανετόπουλου. Η θέση της διοίκησης είναι ότι ο παίκτης δεν πωλείται, εκτός κι αν βρεθεί ομάδα να καταβάλλει τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του ύψους 1.5 εκ. ευρώ.