Skip to main content

ΑΕΚ: Ελεύθερος ο Μπουονανότε

Ο δρόμος για την έλευση του Ντιέγκο Μπουονανότε στην Ελλάδα είναι πλέον ορθάνοιχτος.

Το τελευταίο εμπόδιο που καθυστερούσε τη μεταγραφή του παίκτη στην ΑΕΚ ξεπεράστηκε. Όπως έγινε γνωστό από τη Γρανάδα, το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού μέσου με την ισπανική ομάδα λύθηκε και τυπικά, οπότε, πλέον, ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι μαραθώνιες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον παίκτη και στον ισπανικό σύλλογο είχαν αίσιο τέλος και όπως έγινε γνωστό τα έγγραφα του «διαζυγίου» υπεγράφησαν το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο Μπουονανότε έχει την ελευθέρας στα χέρια του, οπότε μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα ανά πάσα ώρα και στιγμή για να οριστικοποιηθεί η ένταξή του στο δυναμικό της ΑΕΚ, με την οποία υπάρχει προφορική συμφωνία.

Οι άνθρωποι της Ένωσης αναμένουν την ειδοποίηση από τους εκπροσώπους του παίκτη για την ακριβή ημερομηνία άφιξής του, ενώ οι οπαδοί της αθηναϊκής ομάδας του ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σε ό,τι αφορά τον Ράφικ Τζιμπούρ και το νέο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε (δεν έλαβε μέρος στην πρωινή προπόνηση χωρίς να έχει άδεια), ο Αλγερινός με δηλώσεις του υποστήριξε ότι δε γνώριζε ότι υπήρχε προπόνηση και γι΄ αυτό έμεινε στο σπίτι του. Αναμένεται η τοποθέτηση της ΠΑΕ για το θέμα.