Skip to main content

ΑΕΚ: Πήρε Χαφέζ, ”χτυπάει” Μπουονανότε

Ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα πρέπει να λογίζεται πια ο Καρίμ Χαφέζ, αφού η Λιρς ανακοίνωσε αργά χθες τη νύχτα το δανεισμό του 19χρονου ακραίου αμυντικού στην Ένωση.

Στη συμφωνία που επιτεύχθηκε η αθηναϊκή ομάδα έχει προβλέψει οψιόν για την απόκτηση του νεαρού Αιγύπτιου, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα αύριο για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του.

Με το θέμα του αριστερού μπακ τελειωμένο, οι ”κιτρινόμαυροι” στρέφονται στην απόκτηση ακραίου επιθετικού και πρώτος στόχος είναι ο Αργεντινός Ντιέγκο Μπουονανότε της Γρανάδα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει προτείνει στον ισπανικό σύλλογο τη συνιδιοκτησία του ποδοσφαιριστή για (τουλάχιστον έναν), αφού ούτως ή άλλως δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού των Ανδαλουσιανών, Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ.

Για να το πετύχει, η διοίκηση της ΑΕΚ φέρεται να καλύπτει σημαντικό μέρος του συμβολαίου που έχει ο Μπουονανότε με τη Γρανάδα (περίπου 1,2 εκ. ευρώ), προσφέροντας ένα ποσό 400 – 500.000 ευρώ.

Παράλληλα, η διοίκηση του ”Δικέφαλου” επιδιώκει στην υπό σύναψη συμφωνία να υπάρξει ειδικός όρος, σύμφωνα με τον οποίο η ΑΕΚ θα μπορεί το καλοκαίρι του 2016 να αποκτήσει τον 27χρονο Αργεντινό.