Skip to main content

Πολύ κοντά στον Χαφέζ η ΑΕΚ

Σχεδόν τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η υπόθεση του Καρίμ Χαφέζ για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο νεαρός Αιγύπτιος ακραίος αμυντικός στην εφημερίδα Live Sport.

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Τις επόμενες ημέρες θα πάω να υπογράψω. Είναι πολύ μεγάλη τιμή να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και είμαι ανυπόμονος να ολοκληρωθεί η μετακίνησή μου» δήλωσε ο 19χρονος αριστερός φουλ-μπακ της Λιρς.

Ταυτόχρονα, ο παίκτης επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος της βελγικής ομάδας, Μάγκετ Σάμι, βρέθηκε στην Αθήνα για να κάνει τις τελικές διαπραγματεύσεις. «Από όσα ξέρω, είναι αλήθεια. Όλα θα τελειώσουν σύντομα» είπε ο Χαφέζ.

Δηλώσεις για τον ποδοσφαιριστή έκανε ο Σάμι, που εξήρε το ταλέντο του Αιγύπτιου. «Ο Καρίμ είναι 19 ετών και έχει τεράστια προοπτική. Μπορεί να γίνει το καλύτερο αριστερό μπακ στον κόσμο» τόνισε, μάλλον με δόση υπερβολής.

«Είναι καλός αμυντικός και έχει πολλές επιθετικές αρετές. Με αυτόν στην ομάδα έχεις δύο ακόμη πολυτέλειες: έναν οργανωτή παιχνιδιού και έναν σπεσιαλίστα στις εκτελέσεις φάουλ» συμπλήρωσε.