Skip to main content

Θέλει Αγγλία ο Βράνιες, που περιμένει την ΑΕΚ

Μόνο φιλολογικό δεν είναι το ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας για τον Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Premier League, «πετώντας» -ουσιαστικά – «το μπαλάκι» στην ομάδα του.

«Ξέρω ότι έχει έρθει πρόταση από την Κρίσταλ Πάλας για την απόκτησή μου, αλλά δεν έχω άλλες πληροφορίες πάνω στο θέμα, επειδή οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη.

Η διοίκηση της ομάδας μου θα ενημερώσει εφόσον υπάρξει κάτι νεότερο. Σίγουρα θα ήταν υπέροχο να παίξω στο αγγλικό πρωτάθλημα, που είναι κατά τη γνώμη μου το κορυφαίο, ωστόσο δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμένα. Δεν αγωνίστηκα στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος λόγω τιμωρίας και θα χάσω επίσης το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα», είπε χαρακτηριστικά.ο δυναμικός αμυντικός στην σερβική ιστοσελίδα «blic.rs».

Ο διεθνής με την εθνική Βοσνίας αμυντικός, με τοποθέτησή του στο Instagram διέψευσε ότι έκανε αυτές τις δηλώσεις: «Ποτέ δεν είπα τέτοια πράγματα. Γνωρίζω τι γίνεται γύρω μου και είμαι σε επικοινωνία με τον ατζέντη μου. Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ και μπροστά μας υπάρχει ένα πολύ δύσκολο ματς την Πέμπτη».