Skip to main content

Χωρίς Γιακουμάκη, Μπάρκα η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ

Χωρίς τους τραυματίες, Γιακουμάκη και Μπάρκα θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ την Μπριζ στο πλαίσιο των play off του Europa League.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν επεφύλασσε εκπλήξεις στις επιλογές του για τα δύο ματς με τους Βέλγους και στη λίστα που δηλώθηκε από τη διοίκηση στην UEFA, ανάμεσα στα 25 ονόματα δεν βρίσκονται αυτά των τραυματιών, Γιακουμάκη και Μπάρκα, αντίθετα συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Μπακασέτας και Γκάλο.

Ο Γιακουμάκης έχει υποστεί θλάση και αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε νέο έλεγχο από το ιατρικό τιμ, για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του, ενώ όσον αφορά τους Μπακασέτα και Γκάλο, οι οποίοι ήταν αμφίβολοι, τελικά εντάχθηκαν μέσα στο τιμ των παικτών που δηλώθηκαν, καθώς εκτιμάται ότι μέχρι να γίνουν οι αγώνες με την Μπριζ θα έχουν αποθεραπευθεί πλήρως.

Οι ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται είναι οι: Τσιντώτας, Ανέστης, Ντούνης, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Βινίσιους, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Πατίτο, Χριστοδουλόπουλος, Τρίστασον, Κλωναρίδης, Βλαχομήτρος, Αλμέιδα, Λιβάια, Μπακασέτας.