Skip to main content

Διπλό χτύπημα με Εντσάμ – Τζαβέλα προετοιμάζει η ΑΕΚ

Πολύ κοντά σε ένα εντυπωσιακό μεταγραφικό χτύπημα βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς οι πληροφορίες θέλουν την Ένωση μια «ανάσα» από την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Γάλλο χαφ να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί το deal, που εφόσον επισημοποιηθεί, θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή των «κιτρινόμαυρων».

Ο Εντσάμ έχει συμβόλαιο με τη Σέλτικ γι΄ άλλον ένα χρόνο, όμως δεν υπολογίζεται στους «Καθολικούς» και οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με γρήγορες κι αποφασιστικές κινήσεις τον προσέγγισαν, του έδειξαν πόσο τον θέλουν και τον έπεισαν για το πρότζεκτ, που έχει για κορωνίδα του την «Αγιά Σοφιά». 

Από τη στιγμή που ο παίκτης μπήκε στο αεροπλάνο και ήρθε στην Ελλάδα, υπάρχει διαβεβαίωση από τους εκπροσώπους του ότι θα βρεθεί λύση είτε με την καταβολή λογικού τιμήματος, είτε ως ελεύθερος.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, για ευνόητους λόγους, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή.

Παράλληλα με το θέμα του Εντσάμ, οι άνθρωποι του συλλόγου ασχολούνται και με την περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του στους τελευταίους αγώνες της Εθνικής ομάδας.

Ο διεθνής αμυντικός αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια της καριέρας του στην Τουρκία με τη φανέλα της Αλάνιασπορ, στην οποία μάλιστα είναι από τους αρχηγούς, αλλά κατά πάσα πιθανότητα η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει επαναπατρισμένο.