Skip to main content

Στα… άκρα με ΑΕΚ ο Ντίντακ

Αποφασισμένος να φτάσει… στα άκρα το θέμα με την ΑΕΚ εμφανίζεται ο Ντίντακ Βιλά.

Ο εκπρόσωπος του Ισπανού αριστερού μπακ, Ραούλ Βερδού, κάνει λόγο για πλαστογραφία στο συμβόλαιο του παίκτη με την Ένωση και απειλεί ότι η υπόθεση θα καταγγελθεί στην FIFA.

Με δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης της Ισπανίας ο μάνατζερ του Ντίντακ «ανέβασε το θερμόμετρο» ακόμη περισσότερο στις σχέσεις των δύο πλευρών: 

«Υπάρχει παραβίαση του νόμου. Η υπογραφή του Ντίντακ στο συμβόλαιο έχει πλαστογραφηθεί. Ο επιπλέον χρόνος προστέθηκε ενώ ο πελάτης μου δεν ήταν στην ΑΕΚ. Πλέον το θέμα θα λυθεί δικαστικά. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα, δεν έχω δει ξανά κάτι τέτοιο. Θα δούμε τι θα γίνει. Ο Ντίντακ θα προπονείται με την Ρέους μέχρι να λυθεί το θέμα, γιατί υπάρχουν χρονικά όρια στο ποδόσφαιρο και άμεσα πρέπει το ζήτημα να ξεκαθαρίσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βερδού.

Την ίδια ώρα δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων». Οι διοικούντες έχουν λάβει ήδη γνωμάτευση από γραφολόγο για το γνήσιο της υπογραφής του Ντίντακ στο συμβόλαιο, ενώ εάν χρειαστεί είναι διατεθειμένοι να απευθυνθούν και σε ανεξάρτητο γραφολόγο, για να αποδείξουν το δίκιο τους.