Skip to main content

Δ. Μελισσανίδης: Έχουμε την καλύτερη ομάδα, μπορούμε πρωτάθλημα

Την πίστη του σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο εξέφρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που βρέθηκε σήμερα στα Σπάτα για τον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει της νέας περιόδου.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια πριν ξεκινήσει ο αγιασμός, μαζί με Δημητριάδη και Μπάγεβιτς και μίλησε στους παίκτες της Ένωσης. 

Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου καλωσόρισε τα νέα αποκτήματα, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους κι έθεσε τους στόχους της σεζόν, αναφέροντας ότι πρέπει να πρωταγωνιστήσουν.

«Τους στόχους αυτής της ομάδας τους γνωρίζετε όλοι. Όπως και το μέγεθος του κλαμπ στο οποίο βρίσκεστε. Η ομάδα μας έχει μείνει πολλά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια ιστορία της. Φέτος, όμως, είναι η χρόνια μας. Αρκεί να το πιστέψουμε. Αρκεί να είμαστε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια», υπογράμμισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Και συνέχισε: «Σας το λέω εγώ. Τα πάντα μπορούμε να πετύχουμε. Και στην Ευρώπη μπορούμε να πάμε ψηλά. Να ξέρετε ότι τα πάντα στο ποδόσφαιρο είναι ψυχολογία και εσείς πρώτοι πρέπει να πιστέψετε. Έχουμε την καλύτερη ομάδα. Από εκεί και πέρα, σε όποιο πρόβλημα έχετε η διοίκηση είναι δίπλα σας για να σας το λύσει».