Skip to main content

Καρντόσο και νεοαποκτηθέντες «έκλεψαν την παράσταση» στην «πρώτη» της ΑΕΚ

Παρόντος του Δημήτρη Μελισσανίδη, η ΑΕΚ έκανε σήμερα (27/06) την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας περιόδου.

Την «παράσταση έκλεψαν» ο νέος προπονητής της Ένωσης, Μιγκέλ Καρντόσο και οι έξι νεοαποκτηθέντες (Βράνιες, Ζεράλντες, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Αθανασιάδη, Παουλίνιο), με τον Πορτογάλο να δηλώνει στους δημοσιογράφους απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει βρει στην ομάδα, αλλά και τη συνεργασία του με τη διοίκηση, ενώ επισήμανε ότι μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου μπορεί να γίνουν άλλες δύο-τρεις κινήσεις.

«Οι πρώτες εντυπώσεις μου από την ΑΕΚ είναι πάρα πολύ καλές. Από την πρώτη στιγμή που συζητήσαμε, καταλάβαμε ότι έχουμε να κάνουμε πολύ δημιουργική δουλειά.

Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο δικό μου πλάνο, ενώ έχουμε και ένα καλό όραμα ώστε να δημιουργήσουμε το σωστό μοντέλο δουλειάς.

Πιστεύουμε στο club, το club πιστεύει σε μας και θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες για να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο. Βλέπω ανθρώπους αποφασισμένους και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας». 

Για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα, ο 47χρονος τεχνικός είπε: «Όλοι οι προπονητές στον κόσμο ζητάνε κάτι καλύτερο, πρέπει όμως να καταλάβουμε σε ποιες συνθήκες λειτουργούμε.

Σύμφωνα με αυτές τις συνθήκες νομίζω ότι έχουμε κάνει και συνεχίζουμε να κάνουμε σωστές κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο. Για μένα η βασική ανησυχία είναι πότε θα έχουμε ολοκληρωμένο ρόστερ.

Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες να πάρουν την ευκαιρία στα χέρια τους, να δουλέψουν και να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα με δυνατή προσωπικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως είχα πει και κατά την παρουσίασή μου είναι αδύνατο να έχουμε κλείσει το ρόστερ πριν από τις 31 Αυγούστου. Μέχρι τότε ίσως γίνουν μία δύο ή και τρεις ακόμα κινήσεις. Εγώ, ο τεχνικός διευθυντής και ο πρόεδρος δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση αλλά το πιο σημαντικό σήμερα είναι να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε με το υπάρχον υλικό».

Περίπου στις 17:30 έφτασε στα Σπάτα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος παρακολούθησε το ντεμπούτο του Καρντόσο και την πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών.

Εκεί ήταν και ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Στέλιος Σεραφείδης.