Skip to main content

ΑΕΚ: Η απάντηση του Ρεμπρόφ θα κρίνει… του Μιλόγεβιτς

Το θέμα προπονητή «τρέχει» στην ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να συνεχίζουν τις επαφές με τις περιπτώσεις τεχνικών που έχουν ξεχωρίσει.

Ένας από αυτούς είναι και ο άλλοτε προπονητής του Πανιωνίου και του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος θεωρείται ως ο επικρατέστερος ν΄ αναλάβει τα ηνία της Ένωσης, εφόσον, απαντήσει αρνητικά ο Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έτοιμο το plan B, στην περίπτωση που ο βασικός τους στόχος για τον πάγκο, Σεργκέι Ρεμπρόφ, δεν κάνει δεκτή την πρόταση που του έχει γίνει από την ελληνική ομάδα.

Παρότι η διοίκηση έχει κάνει την υπέρβαση στο μπάτζετ προσφέροντας στον Ουκρανό 1.3 εκατ. ευρώ ετησίως συν κάποια μπόνους που θα μπορούσαν να ανεβάσουν περισσότερο από το 1.5 εκατ. ευρώ τις απολαβές του, ο Ρεμπρόφ δεν έχει απαντήσει ακόμη, οπότε είναι λογικό οι άνθρωποι της ΑΕΚ να μην τον περιμένουν… για πάντα.

Κι από τη στιγμή που η υπόθεση μπορεί να έχει αρνητική εξέλιξη, τότε ο επόμενος προπονητής που θα επιδιώξει να «κλείσει» η Ένωση είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο τελευταίος έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τους παράγοντες της ΠΑΕ, χωρίς ν΄ αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει συζητήσει και με τον «ισχυρό άνδρα» της, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Μιλόγεβιτς έχει ενημερωθεί για τα πάντα γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα, για τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις που θα γίνουν και δεν είναι καθόλου αρνητικός. Το όνομά του, άλλωστε, είχε «παίξει» και αμέσως μετά το «διαζύγιο» με τον Μάσιμι Καρέρα, ωστόσο, τότε ήταν πάρα πολύ δύσκολο να έρθει στην ΑΕΚ. Αυτή την φορά τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και η πιθανότητα συνεργασίας των δύο πλευρών είναι πιο μεγάλη από ποτέ, αρκεί, όπως προαναφέραμε να πει «όχι» ο Ρεμπρόφ, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο της αθηναϊκής ομάδας.

Δεν είναι, πάντως, μόνο ο Μιλόγεβιτς που υπάρχει στο «κάδρο» των διοικούντων την ΠΑΕ, εφόσον «στραβώσει» το θέμα με τον Ουκρανό προπονητή της Φερεντσβάρος.

Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις αλλοδαπών τεχνικών που έχουν εξεταστεί, αλλά με καμία δεν έχουν γίνει τόσο προχωρημένες διαπραγματεύσεις, όσο με τους δύο προαναφερθέντες. Αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ν΄ αλλάξουν τα πράγματα τις επόμενες ημέρες και να γίνει η έκπληξη από πλευράς Μελισσανίδη.

Την ίδια ώρα ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στην Ισπανία και περιμένει να ενημερωθεί για τις εξελίξεις (εάν δεν έχει γίνει ήδη κι απλά δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη) στο θέμα του προπονητή της ΑΕΚ.