Skip to main content

ΑΕΚ: Στις ίδιες τιμές αλλά και μειώσεις στα εισιτήρια διαρκείας

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2016-17. Με σύνθημα «Πάντα Εδώ», η διοίκηση της Ένωσης διατήρησε ίδιες τις τιμές σε όλες τις κατηγορίες, ενώ οι κάτοχοι διαρκείας της τελευταίας τριετίας θα έχουν έκπτωση 10%.

Η έκπτωση, πάντως, δεν αφορά τα πιο φτηνά διαρκείας των 150 ευρώ, που μειώνονται για όλους στα 120 ευρώ, λόγω της οικονομικής συγκυρίας, καθώς και τα VIP διαρκείας των 5.000 και 2.500 ευρώ, που μειώνονται για όλους τους φιλάθλους στα 4.500 και 2.200 ευρώ αντίστοιχα, καθώς κρίθηκε ότι η περσινή τιμή τους ήταν ακριβή.

Η έκπτωση είναι μόνο για τα κανονικά διαρκείας και όχι άλλες εκπτωτικές κατηγορίες, ενώ παραμένουν ως έχουν όλες οι εκπτωτικές κατηγορίες (ΑΜΕΑ, νέοι, άνω των 65) και η τιμή του πάρκινγκ θα μειωθεί στα 50 ευρώ από 60.

Η μαθητική κερκίδα θα λειτουργήσει για τρίτη χρονιά, ενώ δωρεάν είσοδος προβλέπεται για όλα τα παιδιά έως 10 ετών σε όλα τα παιχνίδια εκτός των ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και τους αγώνες του Europa League. Παράλληλα, θα δημιουργηθεί το ΑΕΚ Kids club με ειδικά προνόμια για παιδιά έως και 15 ετών.

Η διάθεση ξεκινά από αύριο. Έως το Σάββατο 9 Ιουλίου δικαίωμα επιλογής θα έχουν οι παλαιοί κάτοχοι, ενώ από τις 13/7 μέχρι τις 19/8 θα επεκταθεί στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.