Skip to main content

«Άνοιξε λογαριασμό» ο Γιακουμάκης

Ισόπαλη 1-1 με την Καρπάτι Λβιβ αναδείχθηκε η ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση επί πολωνικού εδάφους.

Η ελληνική ομάδα έπαιξε με δύο διαφορετικές ενδεκάδες, δημιούργησε αρκετές φάσεις με κορυφαία το δοκάρι στο δεύτερο μέρος, ενώ ο Γιώργος Γιακουμάκης «άνοιξε λογαριασμό» με το πρώτιο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ.

Μετά την ευκαιρία του Κλωναρίση στο 7΄, οι Ουκρανοί άνοιξαν το σκορ με το πλασέ του Τσατσούα στο 10΄. Η Ένωση έχασε μεγάλη ευκαιρία να απαντήσει στο 12′ πάλι με τον Κλωναρίδης, ενώ στο 16΄ ο Μούισακ είπε «όχι» στον Αϊντάρεβιτς.

Η ισοφάριση τελικά ήρθε στο 19′ από εξαιρετική κομπίνα, μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Χριστοδουλόπουλος με κοντινή πάσα στον Γκάλο και τη σέντρα ακριβείας του τελευταίου στο κεφάλι του Γιακουμάκη ο οποίος δεν αστόχησε (1-1).

Οι δύο ενδεκάδες της Ένωσης:

ΑΕΚ (α’ ημίχρονο): Μπάρκας, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Αντωνίου, Γιακουμάκης.

ΑΕΚ (β’ ημίχρονο): Μπάρκας (76′ Τσιντώτας), Μπακάκης, Βινίσιους, Βράνιες (69΄ Τσόσιτς), Μανωλάς (86′ Γιανούτσος), Γιόχανσον (86′ Μπάμπης), Γαλανόπουλος, Μεληκιώτης (86΄Βλαχομήτρος), Τρίστασον, Μάνταλος (86′ Μάνταλος), Λιβάγια.