Skip to main content

Προτεραιότητα της ΑΕΚ το θέμα του προπονητή

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε χθες και μαζί του μια κακή χρονιά για την ΑΕΚ, στην οποία αρχίζουν άμεσα οι διεργασίες για ενίσχυση, με στόχο η νέα περίοδο να βρει την Ένωση άκρως ανταγωνιστική.

Το πρώτο ζήτημα προς επίλυση είναι εκείνο του προπονητή, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να έχει συμβόλαιο γι΄  άλλο ένα χρόνο, αλλά οι πιθανότητες παραμονής του δεν είναι και πολλές.

Εδώ και κάποιες εβδομάδες η διοίκηση αναζητεί αντικαταστάτη, το θέμα δεν έχει διαψευστεί και κατά συνέπεια, αν δεν αλλάξει κάτι, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να αποχαιρετίσει τους «κιτρινόμαυρους», λαμβάνοντας ένα μικρό ποσό.

Η πρόθεση στην ΑΕΚ είναι τα ηνία να αναλάβει προπονητής αποδεδειγμένης αξίας, ικανός να ξανακάνει το σύλλογο άμεσα ανταγωνιστικό και διεκδικητή τίτλων.

Αυτό είναι το μείζον θέμα στην αθηναϊκή ομάδα με τη λήξη του πρωταθλήματος, με τη διοίκηση να θέλει να τελειώνει το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Ένα άλλο θέμα έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέλλον του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο εκπρόσωπος του Ουκρανού αμυντικού, Αλεξάντρ Πάνκοφ, βρίσκεται στην Αθήνα για συνομιλίες ως προς το μέλλον του έμπειρου άσου. 

Ως εκ τούτου, με αυτό να είναι το γενικό πλαίσιο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται αύριο (Τρίτη 18 Μαΐου) η τοποθέτηση που έχει προαναγγείλει ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Δημήτρης Μελισσανίδης.