Skip to main content

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Τζεμπούρ

Η συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ράφικ Τζεμπούρ επικυρώθηκε απόψε και τυπικά, με την Ένωση να ανακοινώνει επισήμως την επιστροφή του Αλγερινού επιθετικού στην ομάδα, ύστερα από τέσσερα χρόνια. .

Ο Τζεμπούρ υπέγραψε για ένα έτος με δικαίωμα ανανέωσης για άλλο ένα, ενώ οι αποδοχές του εκτιμάται ότι θα ανέρχονται σε περίπου 250.000 ευρώ ετησίως, συν τα μπόνους επίτευξης στόχων. 

«Είμαι υπερήφανος για την επιστροφή μου στην ΑΕΚ. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ, υπήρχαν συζητήσεις εδώ και καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας» δήλωσε ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής.

«Ο στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να επιστρέψω με τη φανέλα της στην ελίτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω και πάλι να ζήσω μεγάλες στιγμές με αυτή την ομάδα και να υποσχεθώ στον κόσμο ότι θα δώσω το 100% των όσων διαθέτω προκειμένου να εκπληρώσουμε τους στόχους μας» συμπλήρωσε. 

Η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος θα υπογράψει την 1η Ιουλίου συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο».