Skip to main content

Δ.Μελισσανίδης: «Πρωταγωνίστρια η ΑΕΚ»

Ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα και με δικό της γήπεδο οενιρεύεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως τόνισε στο περιθώριο της γιορτής που οργάνωσαν οι παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα. 

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ευχαρίστησε με τη σειρά του αυτούς που στήριξαν την ομάδα την τελευταία διετία στις μικρότερες κατηγορίες κι έθεσε τους στόχους που θα έχει στο εξής ο σύλλογος: Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δημιουργία μίας ομάδας που θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη αυτά τα δύο χρόνια στην ομάδα μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές μας. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι μας θα δούμε ξανά την ΑΕΚ του παρελθόντος.

Με τις χαρές και τις επιτυχίες που έχει γνωρίσει η ομάδα μας και με δύο στόχους. Να φτιάξουμε το γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια και από αυτόν τον χώρο να παρακαλέσω την ηγεσία του υπουργείου να μας εκδόσει την άδεια.

Ο δεύτερος στόχος είναι να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί. Αυτή είναι η φύση της ΑΕΚ».