Skip to main content

«Νέος Μπάγεβιτς ο Δέλλας»

Στο πρόσωπο του Τραϊανού Δέλλα η ΑΕΚ βλέπει το «νέο Μπάγεβιτς», όπως τουλάχιστον δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό, που επιτεύχθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, από σήμερα ξεκινάει ο προγραμματισμός της Ένωσης ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα στη Super League.

«Δεν είναι μια απόφαση ανάγκης, αλλά μια απόφαση επένδυσης», τόνισε ο Ανδρέας Δημάτος, ο οποίος επισήμανε ακόμη: «Η διοίκηση προσδοκά να κερδίσει μια σημαντική επένδυση στο πρόσωπο του προπονητή. Το μεγάλο κέρδος θα είναι ένα μοντέλο ποδοσφαιρικό και φυσικά το πρόσωπο του Τραϊανού Δέλλα. Άρα δεν πρόκειται για απόφαση ανάγκης, αλλά καθαρά για κίνηση επένδυσης».

Σε ερώτηση που του έγινε για τον αν η ΑΕΚ βλέπει στο πρόσωπο του Δέλλα ένα νέο Μπάγεβιτς, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: «Απολύτως. Η ηγεσία της ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό μοντέλο που υπάρχει προσδοκά να κερδίσει μια σημαντική επένδυση στο πρόσωπο του προπονητή. Ήδη το έχει πετύχει μετά από δύο χρόνια όχι ταλαιπωρίας, αλλά δύο χρόνια που αποτελούν κηλίδα στην ιστορία της ομάδας.»

Για τους στόχους της ΑΕΚ είπε: «Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Πρέπει να κάνουμε σωστό προγραμματισμό για τους πετύχουμε. Θέλουμε να λειτουργήσουμε σωστά από το ξεκίνημα για να φτάσουμε στους στόχους μας».

Παράλληλα, δε διέψευσε τις επαφές της διοίκησης με τους Σκόκο και Τζιμπούρ.