Skip to main content

ΑΕΚ: Τέλος η σεζόν για Νταντσένκο

Πρόωρο τέλος έχει η σεζόν για τον ‘Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ και όπως έγινε γνωστό δεν θα αγωνιστεί σε κάποιο από τα δύο εναπομείναντα ματς της Ένωσης στη Super League,

Στο πρόγραμμα προπόνησης της Δευτέρας (10/05), ο Μανόλο Χιμένεθ είδε με λύπη του τον Ουκρανό μπακ ν΄ αποχωρεί από το πρόγραμμα, με διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική.

Ο παίκτης αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, με τον τραυματισμό του να μην του επιτρέπει να παίξει σε κάποιο από τα δύο εναπομείναντα ματς των play off απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης (12/05, εκτός έδρας) και Άρη (εντός).

Στον αντίποδα, τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Λιβάι Γκαρσία, με τον διεθνή εξτρέμ από τον Τρινιντάντ και Τομπάγκο να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που τον είχε ταλαιπωρήσει την περασμένη εβδομάδα και να θέτει υποψηφιότητα για να πάρει χρόνο συμμετοχής στις αναμετρήσεις της Τρίπολης και του ΟΑΚΑ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.