Skip to main content

ΑΕΚ: Ήρθε για να υπογράψει ο Λόπες

Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, Έλντερ Λόπες.

Την πρώτη της μεταγραφή στην καλοκαιρινή περίοδο έχει ουσιαστικά πραγματοποιήσει η Ένωση. Ο Έλντερ Λόπες περνά από ιατρικά τεστ κι εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο πολύ σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο 28χρονος παίκτης θα αποκτηθεί με προσωπική εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά και ζήτησε από τη διοίκηση να προχωρήσει η υπόθεσή του.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα με τα ιατρικά τεστ ο Λόπες θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και θα συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα είναι διάρκειας 2+1 ετών.

Γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1989 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Πάρμα το 2008, χωρίς να παίξει ούτε μία φορά στον ιταλικό σύλλογο. Τον Ιανουάριο του 2009 επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μιραντέλα και μετά από τις Ολιβέιρα Ντόουρο και Εσπίνιο «μετακόμισε» στην Μπέιρα Μαρ (2012-13) και στην Πάσος Φερέιρα (2013-2016).

To περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Λας Πάλμας, όπου πραγματοποίησε 15 συμμετοχές στην Primera Division και δύο στο ισπανικό Κύπελλο.