Skip to main content

ΑΕΚ: Προσπαθεί να προλάβει τον Παναθηναϊκό ο Μάνταλος, έτοιμος για το ντέρμπι ο Μαχαίρας

Το… παλεύει για να προλάβει το μεγάλο ματς της Κυριακής (9/05) με τον Παναθηναϊκό ο Πέτρος Μάνταλος, ενώ ο Θεοδόσης Μαχαίρας τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι ν΄ «αφήσουν πίσω» τους την ήττα από τον ΠΑΟΚ και να αφοσιωθούν στον αγώνα με το «τριφύλλι», όπου θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα της εξόδου τους στην Ευρώπη..

Σε μια περίοδο που οι «κιτρινόμαυροι» ταλαιπωρούνται σε αγωνιστικό επίπεδο, εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που έχουν προκύψει, ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Θεοδόση Μαχαίρα να βγάζει όλο το πρόγραμμα της σημερινής (6/05) προπόνησης και να τίθεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενόψει του αγώνα στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Την ίδια ώρα ο τραυματίας, Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε εναντίον του ΠΑΟΚ, εξακολουθεί να δίνει μάχη με τον χρόνο μήπως προλάβει να είναι έτοιμος έως την Κυριακή. Προς το παρόν, πάντως, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί μετά βεβαιότητας για την κατάστασή του…

Από εκεί και πέρα, οι Νέλσον Ολιβέιρα, Λιβάι Γκαρσία, Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, με τους παίκτες του Χιμένεθ να δίνουν ραντεβού στα Σπάτα για το πρωί της Παρασκευής (7/05) που είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση (10:30).