Skip to main content

Πρότάθηκαν στην ΑΕΚ Καρόλ και Μενίγκ

Δύο περιπτώσεις αλλοδαπών παικτών φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ, ανάμεσα στις δεκάδες προτάσεις που φτάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ, για την ενίσχυση της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρείται βέβαιο ότι θα ενισχυθούν στην αριστερή πτέρυγα και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί κι εξετάζονται είναι οι Λιονέλ Καρόλ και Κουίνσι Μενίγκ.

Ο πρώτος αγωνίζεται στην Στρασμπούργκ και στο τέλος Ιουνίου μένει ελεύθερος από το γαλλικό σύλλογο. Ο 30χρονος Γάλλος παίζει τα τρία τελευταία χρόνια στην ομάδα του Στρασβούργου, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες και των Μπενφίκα, Γαλατάσαραϊ και Σεβίλης. Στην τρέχουσα σεζόν μετρά 26 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις, με απολογισμό μία ασίστ.

Όσον αφορά τον Μενίγκ, πρόκειται για έναν «καθαρόαιμο» εξτρέμ, ο οποίος παίζει κυρίως στ΄ αριστερά. Διαθέτει μεγάλη ταχύτητα και ικανότητα στο ένας εναντίον ενός. Με την φανέλα της Τβέντε στην εφετινή Eredivisie ο 25χρονος Ολλανδός μετρά 8 γκολ σε 29 συμμετοχές. Το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν αυτό το καλοκαίρι, αλλά υπέγραψε επέκταση για ένα χρόνο ακόμα.