Skip to main content

Πέρασε (1-0) από τη Λαμία η ΑΕΚ

Με γκολ του Ανσαριφάρντ μόλις από το 9ο λεπτό, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τη Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική της Super League, κι ας έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα του β΄ ημιχρόνου με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ινσούα στο 53΄.

Το σκορ άνοιξε νωρίς, στο 9΄, όταν ο Ιρανός επιθετικός έστειλε την μπάλα στη γωνία του Επασί και στο 21΄ ήταν και πάλι ο Ανσαριφάρντ, που με κεφαλιά από πολύ δύσκολη θέση «σημάδεψε» το δοκάρι.

Όλα έδειχναν ότι η ΑΕΚ θα περνούσε εύκολα από τη Λαμία, μέχρι που ο Ινσούα πάτησε τον Προβυδάκη, στο 53ο λεπτό.

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης είδε την ενέργεια του Αργεντινού αμυντικού και του έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα. Πάντως, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Ένωση ανταπεξήλθε μάλλον εύκολα, αφού η ουραγός Λαμία δεν απείλησε.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ποστάρισμά της στα κοινωνικά μέσα, χαρακτήρισε την κόκκινη ως «εφεύρεση». Στο διάστημα που είχε προηγηθεί, στο 19΄ ο Επασί νίκησε τον Μπακάκη στην ασίστ του Μάνταλου.

Οι «κιτρινόμαυροι» κράτησαν για δεύτερο συνεχή αγώνα το «μηδέν» παθητικό, κι αν το… δείγμα δεν είναι ενδεικτικό, αφού αυτό συνέβη με Παναιτωλικό και Λαμία, αυτό είχε καταγραφεί για τελευταίο φορά τον Φεβρουάριο του 2020.