Skip to main content

ΑΕΚ: Νοκ άουτ με ΠΑΟΚ ο Γκαρσία και… βλέπουμε

Έναν ακόμη βασικό της «εργαλείο» χάνει η ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης.

Ο λόγος για τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι έχει υποστεί διάταση στον πρόσθιο χιαστό κι εν συνεχεία εξετάστηκε κι από τον Παντελή Νικολάου το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας (26/04).

Από τη μία οι «κιτρινόμαυροι» ανακουφίστηκαν, μιας και οι ενοχλήσεις που είχε ο ακραίος επιθετικός της Ένωσης προκάλεσαν έντονη ανησυχία μήπως η ζημιά ήταν μεγαλύτερη (ρήξη χιαστών), από την άλλη στεναχωρήθηκαν καθώς δεν μπορούν να υπολογίζουν στον κορυφαίο τους παίκτη το τελευταίο διάστημα, τόσο για το ματς της Μεγάλης Πέμπτης (29/04) με τον ΠΑΟΚ (ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου), ενώ δεν γνωρίζουν εάν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στα υπόλοιπα τέσσερα ματς των play off της Super League.

Ο παίκτης, αλλά και ο Παντελής Νικολάου είναι αισιόδοξοι, ωστόσο, το μόνο βέβαιο είναι πως η κατάσταση της υγείας του θα επανεκτιμάται καθημερινά και τις επόμενες μέρες θα μπορούν να εξαχθούν πιο  ασφαλή συμπεράσματα για το αν υπάρχει πιθανότατα να βοηθήσει ξανά την ΑΕΚ στην τελική ευθεία της σεζόν.