Skip to main content

Διαψεύδει ο Χιμένεθ

Εντελώς διαφορετική είναι η θέση του Μανόλο Χιμένεθ, σε σχέση με τα όσα δημοσίευσε η «Marca» για το μέλλον του στην ΑΕΚ.

Η έγκυρη ισπανική εφημερίδα κυκλοφόρησε με συνέντευξη του Ισπανού τεχνικού στην οποία φέρεται να δήλωσε ότι δε γνωρίζει εάν και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο της Ένωσης. 

Ήταν επόμενο τα λόγια του να προκαλέσουν αναστάτωση στους «κιτρινόμαυρους», τη στιγμή που πριν από λίγες ημέρες είχε βγει από την ΠΑΕ ότι επήλθε συμφωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Άνθρωπος της ΑΕΚ επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό και τον ρώτησε για το περιοχόμενο της συνέντευξης και τις επίμαχες δηλώσεις του. Ο Χιμένεθ τόνισε ότι η «Marca» δεν δημοσιοποίησε όλα τα λόγια του, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι άφησε κάποιες… σκιές για το μέλλον της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Όπως παραδέχθηκε τα λόγια του στην ισπανική εφημερίδα ήταν τα ακόλουθα: «Έχω οψιόν για έναν χρόνο ακόμη συνεργασίας με την ΑΕΚ. Δώσαμε τα χέρια με τον πρόεδρο για την παραμονή μου. Ακόμη δεν έχω υπογράψει, αλλά ο λόγος μου μετράει πάνω από οποιαδήποτε υπογραφή. Περιμένω να έρθει στην Αθήνα ο μάνατζέρ μου για να ολοκληρωθεί η συμφωνία».